sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sinkku vai vanhapiika?

Sinkun ja vanhanpiian virallinen rajahan menee - niin kaikki ainakin sanovat - siinä kolmenkymmenen ikävuoden kieppeillä. Jos siihen mennessä ei ole löytänyt miestä, on auttamattomasti vanha, kurttuinen ja katkera vanhapiika. Sitä ennen voi vielä julkisesti kulkea yksin, mutta sen jälkeen täytyy linnoittautua kotiinsa, sillä kuka nyt vanhapiika haluaisi olla?

Itse ajattelen rajan vähän toisin. Nimittäin niin että vanhaapiikaa ei ole huolinut kukaan, mutta sinkku ei itse ole tahtonut ketään. Tää on mun mielestä paljon positiivisempi määritelmä, koska tän avulla voin olla menevä sinkku vaikka vielä kahdeksankymppisenäkin, jos sattuu kiinnostamaan! (;

Kumpi määritelmä teistä on parempi?

Kuva on täältä.

3 kommenttia:

  1. En osaa ottaa tohon kantaa, mut oli pakko kommentoida et sulla on tosi kiva blogi ja kirjotat tosi mielenkiintosesti :)

    http://sogetmeoutof.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Sehän on selevä, että meikä on vanhapiika sitte joskus. Ihan turhaan keksitty hyvä sana, jos sitä ei saa käyttää;DD Sinkku sana ei itteä innosta, tulee mieleen jtn treffipalsta ilmotuksii: Olen 30 v sinkkumies, etsin... Tyylii näin, mut vanhatpiiat on niitä jotka menee eikä meinaa. Mutta mitäs väliä sinänsä, kunhan on hauskaa;)

    VastaaPoista
  3. Mulle tulee iteasiassa sinkkumiehistä toi mieleen, mut sinkkunaisista taas semmonen tyyppi joka matkustele paljon, jolla on paljon kavereita ja joka ottaa ilon irti elämästä :D

    Mut joo, oikeessa oot; sillä ei oo väliä mikä on, pääasia et on kivaa (;

    VastaaPoista