keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Haaste: Unelmien minä

Joskus on kiva leikitellä ajatuksella, että olisikin jonkun muun näköinen. Saisi itse valita hiukset, ruumiinrakenteen, silmät ja kaiken. Kokosin ns. 'unelmien minut' erilaisista netistä löytyvistä kuvista. Minkälaiset hiukset haluaisin, mitkä silmät... Ja koska haluan lukea (tai oikeammin katsoa) millaisia teidän muiden unelmaminät ovat, päätin tehdä tästä haasteen. Haastan jokaisen, joka tämän lukee ja joka vain haluaa tämän tehdä. Ja muistakaa kertoa kommenttiboxiin jos olette tän tehneet, niin voin käydä kurkkimassa!

HIUKSET
Tällaiset hiukset oon aina halunnut. Tummat, pitkät ja lainehtivat ♥
IHONVÄRI
Tykkään vähän tummemmasta ihonväristä, kuin mitä ihan perus suomalaisilla yleensä on. Kuvan tytön ihonväri olis just täydellinen!
NENÄ
Haluan suoran ja sopivankokoisen nenän.
Ylemmän, piirroskuvan silmät ovat aivan ihanan malliset. Alemman kuvan silmä taas on upean värinen. Mulle siis ylemmän silmän muoto ja alemman väri (;
SUU JA VARTALO
Nää kaks tulikin nyt sitten samassa paketissa. Vasemmalla näkyy paremmin tuo suu, ja oikealta vartalo. Tommonen aika perus; hoikka (muttei luuranko) ja keskipitkä.
 VAATTEET JA TYYLI
Ne voitte kurkata tosta oikealla sivupalkissa olevasta fashiolistalinkistä (;

6 kommenttia:

  1. keksipitkä :D joo anteeksi, itse en tykkää kun valitetaan kirjotusvirheistä, mut tuol oli hauska :----D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Miksei keksipitkä sais olla? Eiku kiitti kun sanoit, muokkaan sen pois ettei tuu enempää ilmotuksia samasta asiasta →

      Poista
  2. ihanan oloinen blogi, jäin lukijaks ;)

    http://sunnydaysdarknights.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. didi kattoo nyt jaksanko tehä (: ehkä, ehkä en :D muttajoooo (:(: piti ny tulla kommentoimaa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ei tossa edes loppujen lopuks mennyt kovin kauaa (lukuunottamatta sitä aikaa joka meni kuvien latautumista odotellessa)

      Poista