maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kevät tulee jee

Näin mä ajattelin koko viime viikon. Nyt on jo maaliskuukin ja on ollut paljon lämpimämpää kuin ennen  ja katoiltakin on tippunut lumet. Tänään mä tulin koulusta kotiin ja huomasin että jos joku onkin tulossa niin ei ainakaan kevät. Lähdin vielä illemmalla pihalle kuvailemaan että tekin näkisitte miten kuumaa ja aurinkoista täällä on<3
Pahoittelen aika epäkaunista kuvaa, mutta tosta ehkä parhaiten näkee miten paljon täällä oikeasti on lunta. Ja toi kuvan suhruisuus johtuu siitä että sitä lunta satoi koko ajan vain lisää ja lisää.

Suuri mysteeri. Tonne ihan selkeästi menee auton jäljet, mutta keskellä reittiä olevat puut ovat aivan koskemattomia.

Vois olla aivan hyvin vaikka tammikuu tai joulukuu eikä mitään eroa huomais...
Mä tykkään talvesta siinä mielessä, että ainakin joulu- ja tammikuussa pitää olla lunta! Lisäksi talvisin on todella kaunista, kun lumi peittää kaiken maan ja joka paikassa on jotenkin satumaisen oloista. Kun kävelee noita syrjäteitä, tuntuu aivan siltä kuin olisi jossain lumen ja jään maassa (Lumikuningatar -sadun maassa siis).
Siitä en kuitenkaan tykkää, että on kylmä ja pitää pukea paksusti päälle ja kaikkea. Tammikuun jälkeen alan saman tien odottamaan kesää, lämpöä ja aurinkoa. Näillä näkymin näyttää kuitenkin siltä että saan odottaa pitkään! :c

6 kommenttia:

  1. Siis mitä ihmettä? Meillä lunta OLI ton verran, nyt jtn puolet vähemmän ja täällä paistaa viel kuudeltaki aurinko :O
    Asteitaki on +7 ja tiet ihan sulia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reilu peli :c Täällä oli vielä viime viikolla ihan kivasti pakkastakin. Nyt on onneks alkanu jo sulaa tiet (kiva tosin talvikengillä mennä ku tiet on pelkkää vesilätäkköä) :D

      Poista
    2. Näin se näköjään menee, asutteko kauheen pohjosessa vai mikä lienee selitys? Itse kuljen jo lenkkareilla kun lunta on enää ojissa! Asteitakin alkaa olla yli +10.

      Poista
    3. Ei edes asuta, aika lailla keskisuomessa :D Mut tää on niin korvessa et metsät varmaan ainakin osittain vaikuttaa ton lumen määrään?

      Poista
  2. Teilläpä on paljon lunta ja itse olin jo hieman huolissani, että jääkö lunta tosiaan huhtikuuhun asti, mutta ehkä erehdyin... :o No, täällä tiet ovat ainakin sulaneet ja plussan puolella ollaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on alkanut vähän jo sulaa, tosin veikkaan et ainakin ojiin ja metsiin jää lunta vielä huhtikuuks :c

      Poista