lauantai 17. maaliskuuta 2012

Piristävää, kirpparit & kevät

Kannattaa suunnata kirpparille, jos etsii käytettyjä, mutta hyviä vaatteita. Toki kirpparilta voi myös bongata käyttämättömiäkin vaatteita, jotka eivät esim. sopineet sille, kenelle se ostettiin alunperin! Kirpparilta löytää myös hyviä vaatteita siihen tarkoitukseen, jos haluaa tuunata vanhoista vaatteista uutta! Kirpparilta voit helposti löytää esimerkiksi topin 1e, jonka voit sitten tuunata! Voit vaikkapa kirjoittaa siihen tai vaikka mitä muuta! Kirppareilta löytyy myös todella ihania sisustusjuttuja halpaan hintaan!
Kuva on täältä.
No, sitten vähän keväästäkin. :) Eikö olekkin mahtavaa, kun kevät tulee? Pian lumet sulaa, ja luonnosta saa mm. todella upeita kuvia! Ruohoa tulee näkyviin, tiet sulavat & kesäkin tulossa! Ajatelkaa sitten kun pääse uimaan! Aivan mahtavaa! Hupparit saa vaihtaa toppeihin, farkut saa vaihtaa shortseihin.. jes! Siitä se kesä alkaa! Kavereiden kanssa voi mennä vaikkapa piknikille, ja ottaa eväitä mukaan! Mikäs sen parempaa?
Kuva on täältä.
Music is my dream -blogin kirjoittaja, dreammusic, on kirjoittanut tämän tekstin. Blogiin pääset klikkaamalla sen nimeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti