tiistai 13. maaliskuuta 2012

Blogien aatelia

Linkkaa blogisi -postauksessa kyselin teidän blogien linkkejä, jotta voisin valita niistä parhaimmat. Valinta oli todellakin vaikea, sillä joka ikinen blogi oli toinen toistaan hienompi. Voittajaksi asti ylsi kuitenkin Sentimental Journeyn Kaisa, onnittelut! ♥
Kaisan blogista löytyy kaikkea DIY:stä ja tuunauksesta aina muotiin ja sisustukseen ja takaisin. Ensimmäisenä ihastuin blogin kivan simppeliin, muttei silti tylsään ulkoasuun. Teksteissä tykkään Kaisan kivasta tavasta kirjoittaa sekä etenkin siitä, että tuunausjutut ja muut vastaavat ovat niin isossa asemassa kyseisessä blogissa! Tykkään itsekkin käsillä tekemisesti aika paljon, joten noita juttuja on todella kiva lukea. Blogi ei kuitenkaan ole jähmettynyt vain niihin, vaan sieltä löytää myös paljon muuta. Tykkään isolla T:llä!

Kaisan blogiin pääset klikkaamalla tätä lausetta.
Lisäksi kaksi seuraavaa blogia olivat ehdottomasti mainitsemisen arvoisia:
Pricess Diary - Reetan ihanan positiivinen ja raikas lifestyleblogi.
Farkkupaikka & Rautalanka - Micce kirjoittaa elämästään, näpertelyistä ja kaikesta. Etenkin hopeatöitä ja muita näpertelyjä on kiva katsoa!

5 kommenttia:

  1. Voi kiitos kovasti :) Ihana nähdä blogini postauksessasi :) Ja tuo Kaisan blogi on minustakin ihana.

    VastaaPoista
  2. Kävin just ite kattomassa ton Kaisan blogin ja näin sun kommenttis siellä. Tulin sitten tietenki heti tänne taas kattomaan. Onnea Kaisa :)

    VastaaPoista
  3. Oii ihanaa! Kiitos! <3 Tässähän ihan häkeltyy. :)

    VastaaPoista