lauantai 3. maaliskuuta 2012

Olet hyvä juuri sellaisena kuin olet

Kukaan ei voi olla täydellinen. Ei ulkonäöltään, eikä sisältäkään. Täydellisyydentavoittelua tärkeämpää onkin oppia hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on. Sinulla saattaa olla suuri nenä, ohuet hiukset, tai ehkä painoa on kertynyt enemmän kuin haluaisit? Seuraavan kerran, kun katsot peiliin, keskity vikojen sijasta siihen, mikä sinussa on hyvin. Onko sinulla ehkä upeat hiukset, kauniit silmät, tai ovatko korvasi kenties aivan oikean malliset? Kun keskityt hyviin asioihin itsessäsi ja olet tyytyväinen itseesi, muutkin huomaavat hyvät puolesi. Sama pätee sisällön kanssa. Missä olet taitava, mikä luonteenpiirteesi on omasta mielestäsi kivoin? Muiden ei tarvitse olla samaa mieltä kanssasi näistä. Jokainen on erilainen, ja jokainen katsoo asioita omalta kannaltaan.

Olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Jokainen on. Jokainen ihminen ansaitsee hyvän elämän. Iloa ja rakkautta. Ystäviä. Pidetään yhdessä huoli että näitä riittää jokaiselle!
Hymyile, ja maailma hymyilee kanssasi

Kuva on täältä.

4 kommenttia:

  1. Anteeksi Linda! Luulin tämän olevan joku ''kiertoviesti'', enkä tiennyt, että olet sen itse kirjoittanut :( Syvät pahoitteluni, älä kanna kaunaa, oon oikeesti tosi pahoillani D:

    VastaaPoista
  2. Mä ajattelinki et sä varmaan luulit sitä joksku sellaseks ku et jotenki vaikuta ihmiseltä joka pöllii muiden tekstit :D Ei mitää, erehdyksiä sattuu kaikille (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin luulin D: Mut anteeks viel kerran, olit nähnyt kamalasti vaivaa! Ja hieno teksti, täytyy vielä sanoa :)

      Poista
    2. Ei mitää (: Ja kiitos! ♥

      Poista