keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Ihanaa ruokaa, hienoja vaatteita ja parasta seuraa!

Mä en tajua, miksi illallisia järjestetään niin harvoin. Sellaisia alkupala-pääruoka-jälkiruoka-illallisia yhdistettynä juhlapukuihin ja kauniiseen kattaukseen. Moni ajattelee varmaan tässä kohdin että kuulostaapas tylsältä, mutta voin kertoa että väärässä ovat! Jos pitää illalliset ystävien seurassa, ei juhlapukukaan tunnu vaivaavalta vaan oikeastaan tosi kivalta (;

Alunperin oli tarkoitus, että syötäis ystävänpäivän kunniaksi oikein hienosti. Valitettavasti vain sekä minä, että Micce oltiin silloin kuumeessa. Niimpä ruokailu siirtyi hiihtolomalle. Mutta toisaalta, kuten ystäväni Mariska sanoo, se ei haittaa mitään, koska ystävänpäivää voi viettää joka päivä.

Meiltä tyhjeni talo sopivasti tiistaiks (ei kovin kiva hyppiä juhlavaatteet päällä jos liuta pikkusisaruksia töllistelee vieressä ja kärttää maistiaisia ruoista), joten sovittiin että kaikki 4 (minä ja kolme ihanaa ystäväistä) tulee meille silloin kello 4. Suunnittelemamme menu piti sisällään seuraavaa..
Ja toi surkea käsiala on siis mun jäliltä..
Juhlavaatteita ei tokikaan laitettu heti, koska suunnitelmaan kuului myös se että tehdään ruoka yhdessä. Valmisruoat eivät vain sovi yhteen juhlavaatteiden kanssa! Micce vastasi käytännössä kokonaan tiramisusta, minä kanasalaatista ja alkupaloista ja Mariska suklaahyytelöleivoksista ja kanasalaatista. M toimi hovikuvaajana koska ei kipeän kätensä vuoksi voinut ruokaa laittaa. :c
(huomasko muuten joku et erotun kaveriporukasta nimeni perusteella. Kaikki muut alkaa M:llä)
 
Micce yrittää ilmeisesti loitsia tosta hyvää tai jotain :D

Se on kanasalaattia vaikka näyttääkin tässä vaiheessa vielä kukkakaalelta
Minä ja Mariska paistamassa kanaa (kyllä, siihen tarvitaan kaksi ihmistä!)

Siite ei ollu tarkotus tulla ufon näköinen, mutta minkäs teet..

Kattaus. Tolla lasilautasella näkyy meidän alkupalat (;



Tämmöset juhlavaatteet tällä kertaa.. Hiukset jätin vain auki, kun en jaksanut enää ruoanlaiton jälkeen alkaa niiden kanssa tappelemaan.

Maha tuli täyteen, suu- ja vatsalihakset saivat hyvää harjoitusta kaikesta puhumisesta ja nauramisesta, ja sai pukeutua hienosti ilman mitään hienoja jäykkiä juhlia. Suosittelen kokeilemaan!

6 kommenttia:

  1. Aah namimaiskis ihania ruokia <3 Varsinkin toi salaatti ;D Miks muuten muokkaat kasvos piiloon? Oot ihan varmasti nätti, sulla on ainakin ton mekon perusteella tosi kiva vartalo ja ihanat pitkät hiukset :) Ja voisin tota illallisjuttua itsekkin kokeilla, vaikutti tosi kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D
      Musta tuntuu oudolta ajatella, et kuka tahansa voi kattoa noita kuvia. Tästä syystä sensuroin naamani niistä kuvista, joissa se näkyy kokonaan. Joskus myöhemmin voi olla, että uskaltaudun jättämään sensuurin pois. Vielä ei kuitenkaan ole sen aika (:

      Poista
  2. Vähän ihana idea !:) kivat kuvat ja mielenkiintonen postaus c:

    VastaaPoista
  3. aa ihanan näkösiä nuo kaikki ruuat! ois kivaa jos meilläki joskus jokku kaverit suostuis tällaseen, mutta ko mulla on nii pöljiä kavereita ettei ne mittää jaksa. pitäs olla kaikki valmiina, eikä varsinkaa innostus tosta juhlavaateideasta :D mutta voihan sitä aina kokeilla onneaan (-;

    tota jäin miettimään, että onko tiramisu toi jota on ekassa kuvassa? miten sitä voi edes syyä :D ei sillä, se näyttää tosi hyvältä !

    VastaaPoista
  4. Aina kannattaa yrittää! (; Ja jos kaverit ei juhlavaatteista innostu, niin kyllä toi normaaleillakin vaatteilla on ihan kivaa ^^

    Kaks ekaa ruokakuvaa esittää joo tiramisua :D Se on vähän täytekakun tyyppistä, mutta monta kertaa parempaa!

    VastaaPoista