tiistai 21. helmikuuta 2012

Matkustaminen

Mikä tekee siitä niin mukavaa? Lähes jokainen ihminen on innoissaan, mikäli saa tilaisuuden matkustaa johonkin. Hän kestää hymyssä suin matkan vaivat ja vielä vakuuttaa nauttivansa kaikesta. Todellisuudessa matkustaminen on karmeaa stressiä jo ennen matkaa: "Missä on se ja se tavara", "Onko kaikki varmasti nyt pakattu", "Muista herätä ajoissa tai vielä myöhästytään koko porukka". Kun sitten pääsee itse matkalle, joutuu istumaan usein montakin tuntia valitsemassaan kulkneuvossa ja siitä pitää vieläpä maksaa! Sitten pääsee raahaamaan painavat kantamuksensa möklille/hotelliin/johonkin.

Ensimmäisenä reissupäivänä lähinnä vain nukuttaa. Sen jälkeen pitäisi tehdä jotain hienoa ja repäisevää josta kertoa myöhemmin kyselijöille. Jos on matkustanut vähääkään kauemmaksi kuin naapurikuntaan, täytyy kiertää joka ainoa nähtävyys ja kuluttaa puolet kameran akusta. Tämän jälkeen on suorastaan pakko tuhlata mielettömiä määriä rahaa muistoesineisiin ja tuliaisiin. Samalla kun säntäilee ympäriinsä. Kun "loma" on vihdoin ohi, alkaa taas sama stressi pakkaamisen kanssa kuin ennen matkaa: "Onko nyt aivan varma että kaikki on pakattu? Myös ne miljoona tuliaista?", "Painaakohan tää laukku nyt liikaa?" jne. Sitten ollaankin jo kotona ja taas väsyttää ihan mielettömästi. Kun tulee aika raahautua taas kouluun/töihin, sinne mennään ihan ilolla. Paljon rentouttavampaa kuin loma.

Tästä kaikesta huolimatta suurin osa ihmisistä rakastaa matkustelua (ja jotkut ovat jopa oppineet olemaan välittämättä kaikesta ylläolevasta joka monen lomaan kuuluu), myös minä! ♥ :D

Kuva on täältä.

4 kommenttia:

  1. http://reettaslife.blogspot.com/2012/02/ask-me-anything.html

    olisi kiva jos kävisit laittamassa muutaman kysymyksen tuonne :)

    VastaaPoista
  2. Haha, ihan kuin olisit kirjoittanut minusta! :)

    - Make

    VastaaPoista