sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Yllätyssynttärit

Muutama kaveri sai joskus ATK-tunnilla pari viikkoa takaperin aivan loistavan idean. Yhden kaverin synttärit lähestyivät jo kovaa vauhta, ja nämä ajattelivat, että yllärisynttärit olis jotain mitä kannattaisi kokeilla. Meillä oli aivan hirveä homma saada tää yllätyksen kohde siirtämään omien synttäreidensä järjestelyä myöhemmäksi. Ja ylipäänsä suunnitella yllärisynttäreitä tän huomaamatta, kun liikutaan kuitenkin samassa porukassa. Usein oltiin puhumassa isoon ääneen yllärisynttäreistä, kun yllätyksen kohde ilmestyi selän takaa esiin..

Ilmeisesti se ei kuitenkaan ollut huomannut mitään, sen verran yllättynyt oli ilme kun avattiin side silmiltä (se oli laitettu silmille verukkeella 'mulla on sulle yks tosi siisti juttu mut sä et saa nähdä sitä liian aikasin'). Ja meidän koristelut oli varmasti kans todella huikeat: Hello Kittyä joka puolella! Saa sitä vielä 15-synttäreitä viettää Hello Kityn seurassa, vai mitä?

Sivupöydällä oli pizza- ja juomatarjoilu. Sivumennen sanoen en usko et kellään on ollu niin hauskaa pizzaa tehdessä kuin mulla ja parilla tyypillä, jotka mentiin juhlapaikalle jo hyvisä ajoin valmistelemaan :D

Tässä näkyy vähän keskeneräistä kattausta. Samoin osa lahjoista. Ylempi paperinpala on synttärikortti, ja alempi Hello Kitty -kalenteri. Huomatkaa vieressä oleva Hello Kitty -suihkusaippua! (jälkimmäisen voitin blogiarvonnasta, mutten ole vielä kerennyt käyttää sitä. Oli tuskaa luopua siitä, mut se oli liian teemaan sopiva et olisin voinut jättää antamatta!)

Mä en enää koskaan leikkaa mitään. Oli kamala homma leikellä joka lasiin tommonen Hello Kitty -pää!

Yhden kaverin äiti leipoi meille kakunkin. Parempaa en ole tainnut syödä koskaan ♥
Vaaleanpunaisia vaahtokarkkeja ja tottakai Hello Kitty -lautasliina alla.

Siinä muutama kuva synttäreistä. Tai no okei koristeluista ja tarjottavista. Pahoittelen huonoa laatua, mutta ei ollut aikaa keskittyä kuvaamiseen. Mutta sen vain sanon, että ehkä yhdet parhaista synttäreistä ikinä!

Ja vinkkinä teille lukijoillekkin, että jos haluatte piristää kaverianne, järjestäkää ihmeessä yllätyspartyt!

8 kommenttia:

  1. onko tää yllärin kohde ysiseiska :)

    VastaaPoista
  2. Oih, vähä kivasti tehty! Näitte hirveen vaivanki, vaiks luultavasti se oli tosi hauskaa :D
    Vois ittekki kavereiden kaa järjestää jollekkin kamulle sellasseet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa todellakin oli! :D Eikä hommakaan ollut hirveän iso kun meitä kuitenkin oli sen verran monta.

      Poista
  3. Vähänkö ihana ylläri!! Noi ruoat näyttää liian hyviltä, haluan vaan ahmia ne suihini. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ne olikin (; Eikä tossa edes näkynyt kaikki. Suurin osa tosin jotain kaupasta ostettua, mut olihan meillä noi pizzat ja kakku ja marengit :D

      Poista
  4. tollanen ois aika kiva järjestää jollekkin kaverillle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Kaikille hyvä mieli, eikä vähiten sille yllätyksen kohteelle :D

      Poista