perjantai 27. huhtikuuta 2012

Pestokanasalaattia

Eli kuva siitä mitä tein tänään. Numeroltaan tämä on vasta 03. Jottei tarvitsisi ihan pelkkää kuvaa tuijotella, niin kirjoittelin myöskin tuon reseptin kuvan alapuolelle. voin kertoa, että kokeileminen kannattaa! Tehtiin tätä tiistaina köksäntunnilla ja rakastuin heti. Oli pakko tehdä tuota myös kotona (ja iiiiso satsi) ♥
Pestokanasalaatti (4 hlö)
Tarvitset:
½ kerää jäävuorisalaattia
n. 10 kpl kirsikkatomaatteja puolitettuna
½ pkt hunajamarinoitua sukalekanafilettä
½ pss cashewpähkinöitä
oliiveja tai aurinkokuivattuja tomaatteja
1-2 rkl pestoa tai oliiviöljyä
2 dl keltaisia kukkamakaroneja (itse käytin kyllä sydämiä, kun ne ovat söpömpiä)

Tee näin:
Laita kattilaan vettä kiehumaan ja ala paistamaan kanoja. Kun vesi kiehuu, lisää makaronit. Kun kanat ovat valmiita, jätä ne jäähtymään. Huuhtele makaronit kylmässä vedessä esim. lävikön avulla. 
Laita kulhoon pienitty salaatti, tomaatinpuolikkaat ja kaikki loputkin ainekset. Sekoita huolella.
 

6 kommenttia:

  1. Aika herkullisen näköstä ;)


    http://elamaniminun.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin (; Itse asiassa parempaa kuin miltä kuvassa näyttää!

      Poista
  2. Looks strange xDD

    http://FumixLand.blogspot.fr/

    VastaaPoista
  3. kiva blogi:)

    http://remembertoloveee.blogspot.com/

    VastaaPoista