sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Musta ei koskaan voi tulla lentoemäntää

...syystä että olen lyhyt. Lyhyt tekee työnsä varmasti yhtä hyvin kuin pitkä tai leveä tai laiha tai mies tai nainen tai kuka vain. Se, että on ruumiiltaan jonkun mallinen, esimerkiksi lyhyt, ei tarkoita että aivot olisivat siitä jotenkin kärsineet. Kyllä mulla ainakin aivot on suunnilleen samaa kokoluokkaa kuin luokkakavereillakin (vaikka olenkin lyhyt). Silti lentoemännän täytyy olla vähintään 160cm pitkä. Miksi ihmeessä?
  Musta tässä on havaittavissa ihan selkeetä syrjintää, vai kykeneekö joku selittämään mulle tän pituusrajoituksen? Tokihan voi sanoa, että mitä korkeammalle mennään, sitä pidempiä täytyy ihmistenkin olla. Valitettavasti vain tässä teoriassa on iso aukko; avaruus on aivan varmasti korkeammalla kuin taivas, ja raketit lentävät siten korkeammalla kuin lentokoneet. Silti astronautiksi mulla on vielä mahdollisuuksia, sillä astronauttien tarvitsee olla vain 150cm pitkiä.
  Toisaalta mun ei kyllä edes tarvitsis huolehtia tällasesta, koska lentoemäntä ei (eikä astronauttikaan) ole koskaan kuulunut toiveammatteihini. Mutta toisaalta taas olis kiva tietää tän pituusrajoituksen syy (;

Kuva on täältä

1 kommentti:

  1. Veikkaisin, että lentoemäntien täytyy olla tietyn pituisia, että yltää hätänappuloihin, saa kuroteltua hattuhyllyille(no ei lentokoneissa sellasii toisaalta kai oo...)ja tiiä sitten miks. Mut toisaalta tosi isokokoset ihmiset ei pääse astronauteiks ja hävittäjän ohjaksiin, eikä kaikkiin vuoristoratoihin yms. turvallisuuden vuoks (ja siks ettei hujopit yksinkertasesti mahu pieniin tiloihin) Mutta on lyhyyestä yks hyöty...;D Jos näkee jonku pahiksen näkösen (tää pahismaisuus ei siis liityy mitenkään pukeutumiseen/käyttäytymiseen/ mihinkään. Se on vain sellainen...<3)niin voi pyytää nostamaan jtn. ylähyllyltä esim. kaupassa (toisaalta kantsii ensin tarkistaa mitä sielä ylähyllyllä on;D)

    VastaaPoista