perjantai 25. toukokuuta 2012

Kysymyshaaste

Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you.

Kiitos Eesille, jonka blogista tän haasteen nappasin! (:

1. Mikä on sun lempparituoksu? Vaikea sanoa, tykkään niin monista! Mutta vanilja on se luottotuoksu jota useimmiten käytän.
2. Mitä ootat eniten kesältä? Paljon laatuaikaa kavereiden kanssa, aurinkoa, vettä, mansikoita ja lämpöä. Ja sitä että pääsen kesätöihin, koska mä todellakin tarviin ne rahat ens vuoden opiskeluja varten. Ja uudet kokemuksethan on aina plussaa, vai mitä? (;
3. Mikä on sun lempikesäbiisi? Oonko mä tosi nolo jos sanon etten tiedä? Koska mä en tosiaankaan tiedä :D
4. Miks pidät blogia? Tykkään hirveästi kirjoittamisesta, mutta esimerkiksi joku päiväkirjan kirjoittaminen aina jää. Tää on sellanen jota jaksaa kirjoittaa ja ihanat lukijat piristävät aina päivää.
5. Millanen ois sun unelmien talo? Siinä pitää olla vähintään kaks kerrosta, pyöreä huone (ateljeeksi ja vaikka musiikkihuoneeksi myös), parvekkeita, kirjasto ja pihalla upotettu uima-allas. Sisustuksesta en vielä tiedä muuta kuin sen et siellä pitää olla viihtyisää. Ja mun lisäks asukkaina tietenkin maailman mukavin/mukavimmat ihmiset (joko mies ja lapsia tai sitten kimppakämppä kavereiden kans).
6. Jos saisit olla päivän joku julkkis, nii kuka oisit ja miks? En mä osaa valita. Musta muuten alkaa tuntua et oon aika päättämätön ihminen kun vastaan näköjään joka toiseen kysymykseen että en tiedä :D
7. Missä maissa haluisit käydä? Englannissa, Saksassa uudestaan, Italiassa ja Australiassa. Ja kaikissa muissakin mutta noi on listaykkösiä!
8. Mikä on parasta kesässä? Aurinko, loma, lämpö, hauskat tapahtumat ja koko kokonaisuus ♥
9. Ootko ihastunut? En
10. Millasia vaatteita tykkäät pitää kesällä? Rentoja ja viileitä. Tykkään käyttää erilaisia vaatteita joten tarkemmin on paha mennä sanomaan.
11. Kuka on sun lemppari näyttelijä? Toistan taas itteäni: en tiedä! Musta jokainen joka osaa oikeasti näytellä, on hyvä näyttelijä.  Pitää osata näytellä kivojen ja hyvien roolien lisäksi myös mielipuolia, murhaajia ja muita vastaavia.

En haasta ketään, mutta jokainen voi tän haasteen tästä napata omaan blogiinsa, mikäli tahtoo. Ja tässä olis kysymykset:
1. Parasta sateessa? 2. Pelkäätkö kuolemaa? 3. Miks bloggaat? 4. Mikä on sun lempieläin, miksi? 5. Kerro 10 ominaisuutta unelmiesi puolisossa? 6. Jos saisit vaihtaa yhden ulkonäköön liittyvän asian itsessäsi, miksä se olisi? 7. Mikä villieläin olisit jos saisit valita minkä tahansa? 8. Lempiherkkusi (ei mitään karkkia, sipsiä, tms vaan joku leivonnainen tjsp)? 9. Pääkipu, vatsakipu vai jalkakipu? 10. Missä haluaisit käydä (ei maa, vaan joku paikka kuten Kiinan muuri tai Colosseum)?

Venetsiassa on sitä jotain ♥ Kuva on täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti